Anouk van Keken

Anouk van Keken

Anouk van Keken biedt de Ik ben Oké! en Power Pubercursussen aan en de Wijze oudercursussen.

In Soest help ik kinderen met leer-, en gedragsproblemen in mijn RT praktijk Leer Kracht Soest.

Ik geef het kind en de ouders hulp bij het cognitieve stuk waarbij veel aandacht is voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Voor de hoogsensitieve kinderen bied ik bovenstaande cursussen die ik in de praktijk vaak combineer met de Remedial Teaching, wat erg fijn werkt. Het kind krijgt meer zelfvertrouwen en vindt de rust in zichzelf, waardoor de leerprestaties verbeteren. Een kind dat lekker in zijn vel zit, presteert als vanzelf ook beter.

Het mooiste cadeau dat je je kind als ouder kunt geven is om het zichzelf te laten zijn.

06-20754780

info@leerkrachtsoest.nl  www.leerkrachtsoest.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail