Beroepsopleiding

keurmerk_sensikids

Opleidingspraktijk Wijze Ouders/HS Kids biedt korte beroepsopleidingen Sensikids coaching aan in Utrecht en België.

De doelstelling van de korte beroepsopleiding Sensikids Basis is om hoog sensitieve kinderen te helpen met het vergroten van zelfvertrouwen, het kunnen omgaan met prikkels en stress en het schakelen tussen spelen en leren. Daarnaast is het de bedoeling om ouders adviezen rondom hoogsensitieve kinderen te geven zodat opvoeden een stukje meer ontspannen wordt. De doelstelling wordt bereikt doordat Sensikids cursussen worden aangeboden door het hele land en sinds 2015 ook in Vlaanderen.

Jaarlijks leiden we maximaal 40 personen in Nederland en België op om naast hun eigen praktijk-aanbod onze Sensikids cursussen te kunnen geven aan de sensitieve en prikkelgevoelige kinderen.

Omdat we kwaliteit belangrijk vinden wordt een kwaliteitsregister bijgehouden. Dit betekent dat jaarlijks een evaluatie wordt gedaan om te checken of aan onze doelstellingen wordt voldaan door de Sensikids coach. Alle Sensikids coaches op deze website staan vermeld in ons kwaliteitsregister. Zo herkennen ouders of zij te maken hebben met een Sensikids coach die met ons onze doelstellingen nastreeft.

Wil je meer informatie?

Informatie over en opgeven voor beroepsopleiding: www.sensikidsopleidingen.nl

Wie weet tot ziens!

Wij zijn aangesloten bij het CRKBO, Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Deelnemers weten waar zij aan toe zijn als ze de korte opleiding bij ons volgen.

www.crkbo.nl zoekterm: Opleidingspraktijk Wijze Ouders (of Koedijk)

 

advertentie-korte-beroepsopleiding

Sensikids is geregistreerd bij CRKBO. Zoektekst: Wijze ouderslogowebsite