Beroepsopleiding

keurmerk_sensikids

Opleidingspraktijk Wijze Ouders/HS Kids biedt korte beroepsopleidingen Sensikids coaching aan in Utrecht.

De doelstelling van de korte beroepsopleiding Sensikids Basis is dat opvoedcoaches hoog sensitieve kinderen kunnen helpen met het vergroten van zelfvertrouwen, het kunnen omgaan met prikkels en stress en het zich concentreren. Daarnaast is het de bedoeling om ouders adviezen rondom hoogsensitieve kinderen te geven zodat opvoeden meer ontspannen wordt. De doelstelling wordt bereikt doordat Sensikids cursussen voor kinderen en ouders worden aangeboden door het hele land en sinds 2015 ook in Vlaanderen.

Jaarlijks leiden we maximaal 30 personen in Nederland en België op om naast hun eigen praktijk-aanbod onze Sensikids cursussen te kunnen geven aan de sensitieve en prikkelgevoelige kinderen.

Omdat we kwaliteit belangrijk vinden wordt een kwaliteitsregister bijgehouden. Dit betekent dat jaarlijks een evaluatie wordt gedaan om te checken of aan onze doelstellingen wordt voldaan door de Sensikids opvoedcoach. Alle Sensikids opvoedcoaches op deze website staan vermeld in ons kwaliteitsregister. Zo herkennen ouders of zij te maken hebben met een Sensikids opvoedcoach die met ons onze doelstellingen nastreeft.

Wil je meer informatie?

Informatie over en opgeven voor beroepsopleiding: www.sensikidsopleidingen.nl

Wie weet tot ziens!

 

 

advertentie-korte-beroepsopleiding

logowebsite