Caroline van Embden van Lith

caroline-van-embden-van-lith-01

Caroline van Embden van Lith is kindercoach en opvoedcoach voor hooggevoelige kinderen én hun ouders. Een doelgroep die haar aan het hart gaat, omdat ze zo goed weet wat het betekent om hooggevoelig te zijn.

Op een fijne, relaxte en laagdrempelige manier richt ze haar coachsessies en trainingssessies in met een grote dosis humor en kennis van zaken. Ze ondersteunt, luistert, reikt tools aan en geeft inzichten.

Met de kinderen in haar coachpraktijk gaat ze op zoek naar meer zelfvertrouwen, veerkracht, balans, rust en ontspanning, zodat ze steviger in hun schoenen staan en lekkerder in hun vel zitten.

Elk kind is uniek en heeft een specifieke behoefte. Daar speelt ze op in tijdens de coaching en trainingen. Enkel en alleen praten is er niet bij. Ze gaat lekker met de kinderen aan de slag. Tekenen, knutselen, spelletjes spelen, bakken… Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Alles dat ze aanbiedt heeft betekenis en is passend bij het kind én de hulpvraag en wens.
Op haar website vind je alle informatie over de coaching en trainingen die ze geeft. Bovendien kun je je daar inschrijven voor een gratis online minicursus én een e-book over hooggevoelige kinderen.

www.zininkindercoaching.nl
Wil je weten wat ze voor jou en je kind kan betekenen? Neem dan contact met haar op door te bellen, mailen of appen naar:

caroline@zininkindercoaching.nl
06-190 60 914
Zin in! Kindercoaching is gevestigd in Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland). Caroline werkt echter met ouders en kinderen uit het hele land, zowel in haar praktijk als online. Iedereen is van harte welkom.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Een reactie plaatsen