Esther Vethman

Mijn naam is Esther Vethman.

Mijn missie is het gelukkige kind.

Waarom ik Kindercoach ben geworden? Tijdens mijn werk als lerares op de basisschool merkte ik steeds meer dat ik minder persoonlijke aandacht kon schenken aan de kinderen.

Meer en meer merkte ik dat ik de kinderen zo graag wilde helpen met “gelukkiger” worden, ouders wilde ondersteunen in hun drukke leven. Deze behoefte werd steeds duidelijker en heeft mij doen besluiten om na 20 jaar te stoppen in het basisonderwijs, maar het kind en de ouder geen gedag te zeggen.

Als kindercoach, oudercoach en nu Sensikids Opvoedcoach wil ik bijdragen aan het gelukkige kind, op wat voor manier dan ook. Elk kind heeft recht op geluk, veiligheid en liefde. Bijna elk kind krijgt te maken met tegenslag, moeilijkheden, fasen waarin het niet soepel loopt door welke oorzaak dan ook.

Coaching van het kind kan alleen succesvol zijn met de samenwerking met de opvoeders en vaak ook de school. Dit contact vind ik daarom ook heel waardevol en daar besteed ik veel aandacht aan.

Steeds meer merkte ik dat er kinderen in de praktijk kwamen die nog moesten leren omgaan met hun hooggevoeligheid, maar de ouders ook. Lezingen die ik gaf werden goed door ouders bezocht, maar ik zocht naar een mooie manier die kind én ouder kon helpen in het leren omgaan met hooggevoeligheid.
Toen Sensikids op mijn pad kwam wist ik dat dit een mooie werkwijze zou zijn die bij mij past en was de keuze snel gemaakt.
Al na de eerste sessie hoorde ik terug dat kind en ouder er ontzettend blij mee zijn en dat ze zich echt geholpen voelen hierdoor. Een super mooie aanvulling op mijn aanbod bij Oké Kids.

In mijn praktijk bied ik de Ik ben Oké! cursus aan voor sensitieve en prikkelgevoelige kinderen van zeven tot en met negen jaar oud. Daarnaast geef ik de ‘Ik doe het anders, en dat is Oké! cursus vanaf negen jaar. Tevens kan ik ouders adviseren tijdens Wijze Ouder adviessessies of een opvoed cursus aanbieden.

Je kunt me bereiken via:

06-13115892

www.okekids.nl

info@okekids.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Een reactie plaatsen