Evelyn Sanders

foto sensikids

Evelyn Sanders biedt onze Ik ben Oké! cursus en de Power Pubercursus aan, tevens de Wijze Oudercursussen.

Leef jezelf! Het mooiste dat je kunt worden is jezelf!

Mijn naam is Evelyn Sanders, In mijn werken met kinderen en hun ouders is mijn werkwijze erop gericht dat zowel ouders als kinderen kunnen leven naar eigen kwaliteiten, daar waar je het meest jouw geluk ervaart!

Ik geloof in verbinding plezier-vertrouwen en acceptatie als voorwaarden in de samenwerking.

Geluk maakt dat je in je eigen kracht komt te staan en in je eigen kracht staan maakt dat je je gelukkig voelt.

Vanuit Praktijk Leef jezelf, Praktijk voor kind en gezin bied ik coaching en trainingen aan voor kinderen en jongeren van 7-16 jaar en hun ouders. Ook in een mooie groepstraining met een collega samen.

Rietven 105

5464 PJ Veghel

06-27650140

www.leefjezelf.com

evelyn@leefjezelf.com