Freek van Beenen

Ik ben Freek van Beenen en bied de volgende  cursussen aan:

Ik voel me Oké! voor kinderen van vijf tot zeven jaar

Ik ben Oké! voor kinderen  van zeven tot tien jaar

Power Pubercursus

Wijze Oudercursussen

Deze trainingen zijn voor kinderen die sensitiever zijn dan anderen. Ze zijn gevoeliger voor geuren, kleuren, beelden en sfeer. Hun zintuigen staan altijd op ‘scherp’. Ze ervaren veel stress en zijn vaak moe, gespannen of prikkelbaar.

Zeer gevoelige kinderen worden weerbaar door de training. Ze gaan zichzelf beter begrijpen en leren handige oplossingen verzinnen als er iets verveends of opverwachts gebeurt. Ook leren ze hun kwaliteiten =kennen, anderen beter begrijpen, benoemen wat ze meemaken en zich te ontspannen.

“Ik zegOké! in plaats van O jee! en alles gaat makkelijker!”

Je kunt bellen voor een afspraak of natuurlijk mailen:

06-24644448

praktijk@ffcoachen.nl

Kijk wat ik kan doen voor jouw kind in praktijk FF coachen op: www.ffcoachen.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail