Inge Liefting

img_3647

Mijn naam is Inge Liefting Blijenburg. Naast moeder, oma en leerkracht ben ik sinds september 2019 ook Sensikids coach. Al 37 jaar heb ik als leerkracht in het basisonderwijs vele kinderen enthousiast op school zien starten en verder mogen begeleiden.

Ik geloof dat alle kinderen willen ontwikkelen en leren. Ieder op de manier die bij hem of haar past.

Soms zit het kind niet lekker in zijn of haar vel, waardoor de ontwikkeling stagneert. Het kind kan verdrietig, angstig, teruggetrokken zijn of toont ongewenst gedrag thuis en/of op school.

De cursus ‘Ik ben Oké’ of ‘Ik doe het anders’, helpt kinderen om met hun hoogsensitiviteit om te gaan. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bewust worden van hun kwaliteiten en die kunnen inzetten, zonder zichzelf daarbij uit het oog te verliezen.

Ik wil als leerkracht en coach kinderen helpen vooruit te kijken. Dat doe ik door samen met kinderen te spelen, ontdekken, ervaren, knutselen en vragen te stellen als: Wat wil je bereiken? Waar richt je je op? Wat voelt er O jee en wat kan je helpen om je Oké te voelen? Zonder uit het oog te verliezen dat het wel eens kan tegenzitten, ook dat hoort erbij.

“Ik reik je graag jouw pijlen en samen richten we ons op de roos.”

Inge Liefting
In de roos kindercoachIng

www.inderooskindercoaching.nl

info@inderooskindercoaching.nl

06-58811887

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Een reactie plaatsen