Janne Hofman

Ik ben Janne Hofman en moeder van twee kinderen. Als sensitieve moeder van twee (hoog) sensitieve kinderen ervaar ik dagelijks wat de kwaliteiten, maar zeker ook de valkuilen zijn van sensitieve kinderen. Juist nu in de huidige maatschappij met alle prikkels en uitdagingen en mogelijkheden. Maar ook in het huidig onderwijssysteem, waar scoren en presteren erg belangrijk zijn en waar Cito-scores leidend lijken te zijn en leerkrachten vaak niet durven af te wijken van ‘de norm’.

Naast Sensikids coach ben ik werkzaam als Integratief kindertherapeut, Reflexintegratie behandelaar en schoolbegeleider in mijn praktijk Bluf. In mijn werk kom ik regelmatig kinderen en ouders tegen die zich onbegrepen voelen, die het idee hebben te moeten overleven of die vastlopen in het huidige (school)systeem.

Ik ben ervan overtuigd dat kinderen pas tot bloei kunnen komen als zij, letterlijk en figuurlijk, goed in hun vel zitten. Als zij worden gezien en mogen zijn wie ze zijn, om zo op te kunnen groeien tot wie en wat ze willen worden. En daar wil ik met liefde een bijdrage aan leveren.

 

Sinds februari 2019 heeft mijn praktijk een nevenlocatie: Puur en Zuiver coaching, waar ik als Effortless coach volwassenen begeleid.

En vanaf september 2020 ben ik de (nieuwe) trainer van de Sensikds coachopleiding.

06-53701644

www.praktijkbluf.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail