Janne Hofman

Ik ben Janne Hofman. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Als sensitieve moeder van twee (hoog) sensitieve kinderen ervaar ik dagelijks wat de kwaliteiten, maar zeker ook de valkuilen zijn van sensitieve kinderen. Juist nu in de huidige maatschappij met alle prikkels en uitdagingen en mogelijkheden. Maar ook in het huidig onderwijssysteem, waar scoren en presteren erg belangrijk zijn en waar Cito-scores leidend lijken te zijn en leerkrachten vaak niet durven af te wijken van ‘de norm’.

Naast Sensikids coach ben ik werkzaam als integratief kindertherapeut, MNRO® behandelaar en begeleider voor Passend Onderwijs in de Haarlemmermeer. In mijn werk kom ik regelmatig kinderen en ouders tegen die zich onbegrepen voelen, die het idee hebben te moeten overleven of die vastlopen in het huidige (school)systeem.

Ik ben ervan overtuigd dat kinderen pas tot bloei kunnen komen als zij, letterlijk en figuurlijk, goed in hun vel zitten. Als zij worden gezien en mogen zijn wie ze zijn om zo op te kunnen groeien tot wie en wat ze willen worden. En daar wil ik met liefde een bijdrage aan leveren.

06-53701644

www.praktijkbluf.nl