Jolanda Groenenberg-Admiraal

Jolanda Groenenberg-AdmiraalIk ben Jolanda Groenenberg-Admiraal (kindercoach) en samen met mijn partner heb ik een lieve zoon. Wij wonen in Numansdorp en daar heb ik ook een kinderpraktijk aan huis.

Mijn enthousiasme voor het werken met kinderen is er al sinds de jaren dat ik turnles gaf bij een gymnastiekvereniging. Altijd heb ik graag en met overgave met mensen gewerkt. Zo heb ik tien jaar gewerkt als manager Personeel en Organisatie in het bedrijfsleven.

Na tien jaar ben ik goed gaan nadenken hoe ik mijn carrière wilde vervolgen. Gekozen heb ik voor mijn grote passie: het werken met kinderen. Om dit zo goed mogelijk te doen ben ik me hiervoor specifiek gaan scholen en sinds 2013 gestart met kinderpraktijk Admiraal.

Ik vind het belangrijk dat de Kinderpraktijk een rustige, veilige plek is waar kinderen even bij mogen komen, een plek waar ze zich omringd voelen door warmte en aandacht. En waar de focus ligt op het kind. Ik gun ieder kind zijn of haar geluk en als ik daar als coach mijn steentje aan kan bijdragen en een kind een stuk op weg kan helpen, dan is mijn doel bereikt.

In mijn praktijk heb ik een plekje voor ieder kind en in het bijzonder probeer ik er te zijn voor hoogsensitieve, beelddenkende en hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Ik bied de volgende Sensikids cursussen (individueel of in groepsverband) aan:
• Ik voel me Oké! voor kinderen van vijf tot zeven jaar
• Ik ben Oké! voor kinderen van zeven tot en met tien jaar
• Power Pubers voor kinderen van elf jaar

06-13828132

jolanda@kinderpraktijkadmiraal.nl

www.kinderpraktijkadmiraal.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail