Linda van Zwieten

Welkom bij Huisje300!
Ik ben Linda van Zwieten en ik heb Huisje300 opgericht om hoog sensitieve kinderen in hun kracht te zetten en hun ouders en leerkrachten handvaten en tools te geven zodat zij het kind de juiste begeleiding kunnen bieden. Mijn uitgangspunt hierbij is dat ieder kind goed is zoals het is en dat we situaties niet uit de weg gaan, maar samen op zoek gaan naar een passende oplossing voor het kind, de ouder en de leerkracht.
Ik heb altijd de drive gevoeld om een eigen onderneming te starten en om iets met kinderen te doen, alleen wist ik nooit precies wat. Toen ik in 2016 de opleiding tot Gezins- en Kindercoach ging volgen, vielen veel puzzelstukjes op hun plek. Ik kwam erachter dat ik zelf hoog sensitief ben en dat mijn kinderen mijn spiegel zijn. Hoe meer ik over hoog sensitiviteit ging lezen, hoe meer ik van mezelf, maar ook van mijn kinderen herkende. Voor mij was mijn hoog sensitiviteit tot voor kort vooral een last. Maar nu ik er veel meer van weet en begrijp hoe het bij mij en mijn kinderen werkt, kan ik juist gebruik maken van de mooie eigenschappen van hoog sensitiviteit.
De opleiding tot Sensikids Coach heeft mij het duwtje in de rug gegeven om Huisje300 te starten.
Je kunt bij Huisje300 terecht voor:
– de training ‘Ik ben Oké’ aan kinderen van 7-12 jaar
– workshops en trainingen aan ouders en leerkrachten
– 1-op-1 begeleiding/coaching.
– Informatie-avonden rondom een bepaald thema (elk kwartaal)
– Koffie-inloopochtend (elke 1e woensdag van 10-11.30 uur)
In de nabije toekomst breid ik mijn aanbod verder uit met andere Sensikids trainingen. Kijk voor het actuele aanbod en de agenda op www.Huisje300.nl (live vanaf mei 2018).
Leuk om je een keer te ontmoeten!
Warme groet,
Linda

lvanzwieten@hotmail.com

06-51482536

Een reactie plaatsen