Lorena Ana Bakker

screenshot_20210818-140711_chrome

Mijn naam is Lorena Bakker.

Als pedagogisch medewerker en kindercoach heb ik met verschillende kinderen te maken. Werken met kinderen heeft mij altijd al aangetrokken. De puurheid die zich achter een kind schuilt en de energie en waardering die je van een kind krijgt, maakt het werken met kinderen waardevol en geeft mij veel voldoening.

Ik heb de korte beroepsopleiding tot opvoedcoach voor sensitieve en prikkelgevoelige kinderen gevolgd. Dit omdat ik merk dat er weinig kennis is over het onderwerp en er weinig ‘tijd’ in dit type kind wordt gestoken op de opvang en op school. Het leggen van een veilige basis is enorm van belang voor dit type kind.

Deze kinderen ervaren meer prikkels over de gehele dag en hebben baat bij extra 1 op 1 aandacht, orde, regelmaat en rust. Daarnaast ben ik zelf ook hoog sensitief en kan ik doormiddel van mijn kennis en ervaringen de kinderen beter begrijpen.

De trainingen die ik aanbied zijn:

Ik ben oké

Ik doe het anders en dat is oké

Ik voel me oké

Power Pubers

Wijze Ouders

Kijk voor meer informatie op mijn website.

Hoorn,

06 51943417

info@pazcoaching.nl

www.pazcoaching.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Een reactie plaatsen