Margreet Botman-Boots

Mijn naam is Margreet Botman-Boots.

Twintig jaar geleden begon ik op de IPABO aan de opleiding leerkracht onderwijs. Als snel merkte ik dat ik de zorg voor kinderen die buiten het gemiddelde vallen naar me toe trok. Ik heb met veel plezier voor de klas gestaan. Intussen ben ik moeder geworden van drie kinderen.

In 2010 startte ik mijn eigen Kinderpraktijk ( www.HSKtrainingWijchen.nl ) De uitdaging om ieder kind de begeleiding te bieden die bij hem/haar past, zowel op didactisch als op sociaal-emotioneel gebied vind ik geweldig. Het is mooi om te zien hoe kinderen met zelfvertrouwen de praktijk verlaten en hoe ouders positief de toekomst tegemoet gaan.

Ik bied de volgende trainingen aan:

  • Ik voel meOké! cursus voor kinderen van vijf tot zeven jaar
  • Ik ben Oké! cursus voor kinderen van zeven tot 10 jaar
  • Power Puber cursus voor kinderen vanaf 10 jaar
  • Wijze Ouder cursus

Op mijn website vind je wat ik nog meer aanbied.

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten.

Lieve groet,

Margreet Botman-Boots

06-10246924.

info@hsktrainingWijchen.nl

www.hsktrainingWijchen.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail