Mireille van Gestel

img_0018-3

Hoi, mijn naam is Mireille van Gestel

In mijn praktijk bied ik begeleiding aan voor hoog sensitieve kinderen en hun ouders. Deze interesse is bij mij ontstaan uit eigen ervaringen bij mezelf en binnen ons gezin.

Het is voor hoog sensitieve kinderen en hun ouders belangrijk dat je stress leert herkennen, handiger om kan gaan met schrik en angst, en dat je de primaire emoties bang boos blij en verdrietig leert herkennen. Dit doe ik door middel van de Sensikids training. Tijdens deze training van 7 lessen wordt er gewerkt met een werkboek en leer je jezelf beter kennen. We gaan op zoek naar wanneer je jezelf o jee of oké voelt en samen proberen we handige oplossingen te bedenken om je weer oké te laten voelen.

Daarnaast heb ik een praktijk voor voetreflextherapie waarin ik de cursus combineer met voetreflex behandelingen. Voetreflex geeft rust en ontspanning, samen met de Sensikids training zal het kind weer in balans komen, zich beter kunnen ontspannen en veilig gaan voelen, vanuit dit punt kan het kind weer verder groeien en zich ontwikkelen tot een eigen persoonlijkheid.

Wil je meer informatie dan kan je contact met mij opnemen via mijn website

www.voetreflex-marenkessel.nl

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Een reactie plaatsen