Mirjam Voorhuis

foto-mirjam

Waarom kan ik jou helpen?

Hoi ik heet Mirjam en mijn missie is dat je kind zichzelf leert kennen, zich goed over zichzelf mag voelen en ontspannen in het leven kan staan. Maar vooral dat hij/zij zichzelf kan zijn!

Ik ben een trotste moeder van een zoon en zowel mijn zoon als ik zijn hoogsensitief. Ik weet als geen ander, zowel voor mezelf en als ouder, hoe lastig hoogsensitiviteit soms kan zijn. Maar ik zie het wél als een gave wanneer je hebt geleerd hoe je ermee om kan gaan. Dit was aan de ene kant een zoektocht, maar aan de andere kant een heel natuurlijk proces waarbij ik weer mijzelf kon en mocht worden.

Ik ben kind – en jongerencoach met een specialisatie op het gebied van hoogsensitiviteit en leer ouders en kinderen hoe ze om kunnen gaan met problemen die zij thuis en op school ervaren als gevolge van hoogsensitiviteit. Waarbij ik het als een uitdaging zie om samen met je kind en jullie als ouders, er niet meer naar te kijken als “probleem” maar als een ZIJN van je kind.  Met het aanreiken van praktische tools het vervolgens kunnen ombuigen naar ontspanning zodat je kind weer zich ZELF kan ZIJN.

Mijn praktijk vind je in Wierden, Overijssel

Telefoon: 06-22335644

info@weesjezelfkindercoaching.nl

www.weesjezelfkindercoaching.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Een reactie plaatsen