Natacha van Acker

img_20170402_111011

Ik ben Natacha van Acker en bied de Ik ben Oké! cursussen aan hoogsensitieve kinderen van zeven tot elf jaar.

Met veel plezier wil ik (hoog)gevoelige kinderen coachen op hun levenspad zodat ze de kracht van hun mooie eigenschappen kunnen leren (her)kennen.

De tips en tools die in deze cursus worden aangereikt, zijn erg geschikt voor sensitieve kinderen, maar alle kinderen hebben er baat bij.

Ik ben zelf hooggevoelige mama met 2 kinderen. Daar ik altijd heb gewerkt als opvoedster met kinderen heb ik hiernaast ook ervaring opgedaan in mijn opleiding als kindercoach en kinderyoga docente. Ik voel kinderen goed aan en wil hen graag helpen om hun talenten te ontdekken. Ook mijn interesse op holistisch vlak zoals healingwerk maakte dat mijn intuïtie nog een stukje scherper werd. Daarbij geef ik kindermassage waar ik graag positieve en rustgevende energie doorgeef aan het kind.

Elk kind en elke puber is uniek en vraagt om een unieke aanpak.

Ik wil kinderen graag een veilig plekje aanbieden waar ze zichzelf kunnen zijn en zich goed voelen en leren in hun kracht staan zonder prestatiedruk. Waar ze volwaardig en met respect behandeld worden.

In mijn praktijk De levensbloem bied Ik hen graag de ik ben Oké! cursussen voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar.

www.de-levensbloem.com

047 4523128

natachavanacker@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Een reactie plaatsen