Onderwijs & Instellingen

Al onze Sensikids cursussen zijn bijzonder geschikt om in een jeugdzorg instelling of op school in te zetten. Intern Begeleiders en Mentoren kunnen met de cursussen werken. Zij worden van harte uitgenodigd om onze korte beroepsopleiding te volgen. Er is voor onze opleiding een SKJ accreditatie. Jeugd,- en gezinswerkers kunnen onze opleiding volgen als deskundigheidsbevordering. Zij ontvangen 7o punten en een certificaat na afronding van de opleiding.

Wanneer een leerkracht of IB-er onze korte beroepsopleiding heeft gevolgd is het mogelijk een licentie voor de school aan te vragen zodat men doorlopend gebruik kan maken van alle digitale werkvormen die horen bij de cursussen.

We kunnen ook incompany trainingen in het onderwijs en de jeugdzorg (bij voorbeeld wijkteams) verzorgen zodat uw collega’s meer te weten komen over hoogsensitiviteit bij kinderen.

Deze trainingen aan professionals worden gegeven door gekwalificeerde trainers die zijn getraind door Praktijk Wijze Ouders en met wie duidelijke afspraken zijn gemaakt over de inhoud van de trainingen.

De begrippen stress, ontspanning, aandacht, prikkelverwerking, wat voel je en wie ben je? komen aan de orde. De inhoud is specifiek gericht op hoogsensitieve kinderen.

Mail ons om meer informatie te ontvangen:

sensikids@hotmail.com

Geef aan welke informatie u graag wilt ontvangen, voor uw onderwijsteam of voor uw instelling of organisatie.