Petra van der Gulik

Ik ben Petra van der Gulik, kindercoach Amsterdam voor kinderen en ouders! Ik ben gespecialiseerd in hooggevoeligheid en begeleid kinderen en volwassenen.

Veel kinderen ervaren momenteel dat onze wereld behoorlijk hectisch is en steeds drukker wordt. Aan kinderen (en aan ouders) worden steeds hogere eisen gesteld. Het is een hele uitdaging om binnen de al bestaande (onderwijs)systemen te passen. Continue staan ze bloot aan prikkels, mogelijkheden en indrukken. Best lastig om dat allemaal te verwerken en al die emoties en gevoelens te verwoorden. Ze moeten dit toch kwijt. En tegen beter weten in treken ze zichzelf terug of gooien ze alles wat binnenkomt er direct weer uit. Dit kan leiden tot klachten of (gedrags) problemen.

De Ik ben Oké! training is er voor deze sensitieve en prikkelgevoelige kinderen. Ik vind het van grote toegevoegde waarde dat kinderen op jonge leeftijd al spelenderwijs zichzelf en de ander beter leren begrijpen. Dat ze leren te benoemen wat zij meemaken en hoe ze zich weer kunnen ontspannen.

Als kinderen gezien worden en mogen zijn die ze zijn, kunnen ze hun plek in gaan nemen en daar hebben ze de rest van hun leven profijt aan.

06 29315684

info@petravandergulik.nl

www.kindercoachamsterdam.nl