Rose Noël

pasfoto-nov-2017

Rose Noël – La Cour coaching

La Cour coaching biedt de volgende cursussen aan:
– 7 en 9 jaar  ‘Ik  ben oké’ cursus
– 9 en 11 jaar  ‘Ik doe het anders en dat is oké’
– Wijze oudercursus
– Aparte adviessessies met ouders op aanvraag. Bij de cursussen voor kinderen zit ook altijd een adviessessie voor ouders inbegrepen.
Zie voor meer informatie:
www.lacourcoaching.nl
Of neem contact met me op via: info@lacourcoaching.nl / 0638942268

Wat kan ik voor u of uw kind betekenen en wie is Rose Noël?

Naast dat ik opvoedcoach ben heb ik een achtergrond als docent beeldend. In mijn praktijk zullen dan ook de methode van Sensikids hand in hand gaan met creatieve werkvormen en spelvormen.

Als sensikids opvoedcoach help ik kinderen en hun ouders bij het bieden van structuur en het scheppen van kaders waarmee HSP kinderen zich lekkerder in hun lichaam voelen en beter snappen hoe ze om moeten gaan met hun eigen gevoelens, dat van anderen en de prikkels uit onze omgeving. Ik vind het belangrijk dat ik naast het kind ook de ouders meeneem in het proces om handvatten te bieden hoe zij om kunnen gaan met de hooggevoeligheid van hun kind en alles wat op hem of haar afkomt.  Het kind moet zich de verschillende vaardigheden aanleren met steun en hulp van hun ouders .Daarnaast wil ik graag kinderen laten beseffen dat ze trots mogen zijn op wie ze zijn en dat ze dicht bij hun gevoel mogen blijven bij het maken van keuzes in hun leven.

Een reactie plaatsen