Sylvia van Zoeren

NHD, AC, SYLVIA VAN ZOEREN, AUTEUR BOEK, GENIET VAN HET LEVEN, DOE DE ENERGY SWITCH
Foto: Noordhollands Dagblad

Sylvia van Zoeren

Ik ben Sylvia. In 2009 heb ik stappen gezet om een netwerk coaches te faciliteren die volgens bepaalde kwaliteitseisen hooggevoelige kinderen begeleiden. Dit is het Platform Sensikids geworden.

Ik ben wars van labels en etiketten, en vind de term hooggevoeligheid in die zin alleen belangrijk om de juiste afstemming bij kinderen te vinden. De hulp aan deze groep kinderen verloopt vele malen beter wanneer de coach zelf ook gevoelig is en zich juist afstemt, dus ons platform bestaat uit vrijwel allemaal hooggevoelige coaches. Zij volgden de basisopleiding Sensikids coaching zodat ze meer begrijpen over deze prachtige kinderen.

In mijn eigen praktijk begeleid ik kinderen van 4-24 jaar als ze hooggevoelig zijn.

Daarnaast ben ik al vele jaren met plezier eigenaar van het bedrijf Sensikidsopleidingen (vh Opleidingspraktijk Wijze Ouders/HSKids). Dit is een opleidingspraktijk waar cursussen en trainingen worden ontwikkeld waarmee we de hooggevoelige kinderen en hun ouders kunnen helpen. Ook ontwikkel en faciliteer ik cursussen/trainingen die aan ouders, leerkrachten en hooggevoelige kinderen kunnen worden aangeboden door kindercoaches en therapeuten.

Sensikids coaches hebben een korte beroepsopleiding gevolgd om onze cursussen aan te kunnen bieden volgens onze visie.

Ouders zoeken vaak zelf naar ondersteuning en komen steeds vaker terecht bij een Sensikids coach.

Voel je welkom in mijn praktijk als je ondersteuning zoekt voor je sensitieve kind! En neem zeker een kijkje op de website over de opleidingen. Ik ben er trots op. Dit jaar staan nieuwe projecten op stapel: Een leuke cursus voor kinderen die te maken hebben met een lichte vorm van Autistisch Spectrum Stoornissen, en een opleiding Sensorische informatieverwerking voor coaches en therapeuten die met kinderen werken.

www.sensikidsopleidingen.nl

072-5647353

info@de-praktijk.org

www.de-praktijk.org

www.uitgeverijdeliefde.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail