Wat kost het?

Meestal maken de ouders met hun hoogsensitieve kind uit eigen beweging een afspraak met de Sensikids opvoedcoach. De Sensikids opvoedcoach werkt preventief of ondersteunend.

Ze maken met de betreffende opvoedcoach afspraken wat de kosten zijn. Deze kosten worden over het algemeen niet vergoed door zorgverzekeraars. Ook is een verwijzing van de huisarts niet noodzakelijk. Soms is een Sensikids opvoedcoach aangesloten bij een beroepsvereniging. Het is mogelijk dat de betreffende beroepsvereniging afspraken heeft gemaakt met zorgverzekeraars. Wanneer de beroepsvereniging de opleiding tot Sensikids opvoedcoach heeft geaccrediteerd voor de deelnemende coach of therapeut, is het mogelijk dat wel wordt vergoed.

Meestal is het uurtarief van  de Sensikids opvoedcoaches vanaf 40-50 euro. Dit is exclusief 21% Btw. U dient te rekenen op extra kosten voor het werkboek waar uw kind mee werkt.

Het kan prettiger voor u zijn om uw kind in een kleine groep deel te laten nemen, het tarief wordt dan lager. Maar altijd maakt u zelf met de betreffende Sensikids opvoedcoach een afspraak over de betalingen.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Een reactie plaatsen